Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Fotó: Horváth Balázs/Vas Népe

Megkezdte idei fellépéssorozatát az Ataru Taiko ütőegyüttes, amelyről itt adtunk hírt. A vépi Művelődési Ház színpadán mutatkoztak be, telt házas műsort adtak és szokásukhoz híven, ez alkalommal is fergeteges sikerrel szerepeltek. Képek elérhetők itt!

A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében adták át a Jószolgálat-díjat. Idén kilenc olyan személyt szólítottak színpadra, akik a hivatásszerű és önkéntes szociális munka különböző területein kiemelkedő munkát végeztek. Az életműdíjat Tuczainé Régvári Marietta, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász igazgatója kapta. Itt számoltunk be róla.

Terror fotóspróba volt a színházban. Kioltható-e egy ártatlan ember élete azért, hogy másokat megmentsünk vele? Nehéz kérdés, amelyet az elszánt ügyvéd és a racionálisan érvelő ügyész segít megválaszolni.  A színdarabról itt írtunk.

Több, eddig csak levelezőn indított képzést tesz elérhetővé nappali munkarendben ősztől a pécsi egyetem egészségtudományi kara, és új szakokat is bevezetnek.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →