Ha kérdése van, tegye fel az I. Szombathelyi kulturális csúcstalálkozón, a könyvtárban!

Felhívás:

Kerekasztal-beszélgetést szervez a Berzsenyi Dániel Könyvtár és a H+ Média és Kulturális Egyesület helyi kulturális intézmények vezetőivel 2019. február 14-én csütörtökön 17 órától, melyre minden érdeklődőt tisztelettel meghívnak.

A kerekasztal beszélgetés témája kulturális évértékelés és előretekintés, beszélgetés a szombathelyi kulturális intézmények vezetőivel, amelynek során az érdeklődők megismerhetik a helyi kulturális élet sikeres programsorozatait, kezdeményezéseit, valamint bepillantást nyerhetnek a programalkotási folyamatokba is.

A kerekasztal beszélgetésre várják Csapláros Andreát, a igazgatót Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum igazgatóját, Grünwald Stefániát, a  Savaria Turizmus NKft. ügyvezetőjét, Kiss Barnát, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatóját, Kovács Gézát, a Mesebolt Bábszínház igazgatóját, Dr. Melega Miklóst, a Magyar Nemzeti Levéltár Vas Megyei Levéltár igazgatóját és Parais Istvánt, az AGORA Savaria igazgatóját. A Berzsenyi Dániel Könyvtárat Nagy Éva igazgató képviseli. A beszélgetés moderátora Tanai Ibolya újságíró.

Forrás: http://www.bdmk.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →