Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Mint arról már többször is hírt adtunk, jótékonysági fotózásba kezdett a szombathelyi fotóművész, Lovagi Milán. Olvassa el a cikksorozatot (1, 2, 3, 4) és nézze meg a videót!

Lassan itt a tavasz, jól esik kilesni a piacra, hátha van már valami friss zöldség! Korai még ebben reménykedni, de azért nézzük meg a Szombathelyi TV beszámolóját.

Csőtörés volt az Akacs Mihály utcában, amiről vegyes hírek keringtek. Először balesetről hallottunk, majd kiderült az igazság. Nézze meg a helyszínt!

Ugye nem felejtette el, hogy vasárnap kezdődik a Házasság Hete rendezvénysorozat? Olvassa el írásainkat itt és itt. A szombathelyi plázában házastársak énekeltek. Nézze meg a videót!

Korszerűsítik a vízvezetéket a Fürdő és a Kenderesi út kereszteződésében, a munkálatok még legalább három hétig tartanak. Itt írtunk róla!

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →