Figyelem, ne késse le! VELOREGIO workshop: Szombathely és környékének kerékpáros fejlesztése! Vegyen részt és mondja el véleményét!

A Savaria Turizmus Nonprofit Kft. kerékpárturisztikai workshopra invitálja az érdeklődőket 2019. február 13-án. A workshopot a VELOREGIO elnevezésű, osztrák-magyar pályázati program kereteiben szervezik. A hivatalos értesítő elérhető itt!

A VELOREGIO projekt célja Szombathely és környékének kerékpáros fejlesztése, a kerékpározás feltételeinek javítása. Ennek érdekében túraútvonalakat és hozzájuk kapcsolódó kínálatot fejlesztenek, képzéseket, programokat szerveznek.

A workshop időpontja: 2019. február 13. (szerda) 14:00- 17:00
A workshop helyszíne: Artis Boutique Hotel- Daniel & Frére Sushi Restaurant- Cafe, 9700, Szombathely, Hefele Menyhért u. 2.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A részt venni szándékozók jelentkezését várják legkésőbb 2019. február 11-ig az alábbi elérhetőségen: savariaturizmus@tdm.szombathely.hu

A workshop programja (2019. február 13.):

13:30- 14:00 Regisztráció
14:00- 14:20 Köszöntő (Grünwald Stefánia, ügyvezető, Savaria Turizmus Nonprofit Kft.
Koczka Tibor, Szombathely Megyei Jogú Város turizmusért felelős alpolgármestere)
14:20- 14:40 Két keréken Vas megyében (Dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke, a Vas Megyei Turizmus Szövetség elnöke)
Kerékpáros turizmus Vas megyében, folyamatban lévő és tervezett fejlesztések, VELOREGIO Vas megyei Masterplan ismertetése
14:40- 15:00 VELOREGIO projektbemutató (Mag. Christian Fraissler- Simm, Regionalentwicklung Oststeiermark, a VELOREGIO projekt vezető partnere)
A projekt célja, elvárt eredményei, kerékpáros turizmus Kelet-Stájerországban, nemzetközi best practice példák és fejlesztési elképzelések
15:00- 15:20 Kerékpáros turizmus Szombathelyen (Grünwald Stefánia, ügyvezető, Savaria Turizmus Nonprofit Kft.)
Kerékpáros turizmus Szombathelyen és térségében, korábbi projektek és eredményeik, valamint a VELOREGIO projekt kínálatfejlesztési és kerékpárosbarát minősítési lehetőségei
15:20- 15:40 Kerékpár- turizmus vendéglátói szemmel (Szegletes Ádám, szállodavezető, Garda Hotel)
Kerékpár turisztikai kereslet és kínálat viszonya, határon átnyúló tapasztalatok, a kerékpáros turisták igényei, visszajelzései, fejlesztést igénylő területek
15:40- 16:00 Kerékpáros fejlesztések Kőszegen (Kovács Bence, Kőszegi Közös Önkormányzati Hivatal, Fejlesztési Iroda munkatársa)
Kerékpáros turizmus, kerékpár turisztikai fejlesztések Kőszegen és térségében, futó pályázatok és projekttervek
16:00- 16:20 Társalgási szünet- szendvicsbüfé
16:20- 16:40 Kérdések és Hozzászólások (Moderátor: Dr. Csordás Ferenc Károly- Ungarnconsulting Kft.)
16:40- 17:00 Társalgási szünet- szendvicsbüfé

Forrás: http://www.vasmegye.hu/esemenyek/veloregio-workshop/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →