Figyelem! Az Ataru Taiko Ütőegyüttes megkezdi idei fellépéssorozatát!

A híres Ataru Taiko Ütőegyüttes 2019. február 10-én vasárnap 17 órai kezdettel koncertet ad a Vépi Művelődési Ház és Könyvtárban!

Jegyek korlátozott mennyiségben még kaphatók. Előadásuk címe: A TUDÁS ünnepe 2019

Aki még nem ismeri az együttes, íme életrajzuk:

Az ATARU TAIKO ütőegyüttes 2006 óta képviseli hazánkban a japán taiko dobolás hagyományait. Az azóta eltelt időszakban több mint 200 koncertet adott a zenekar, mely fellépések kivétel nélkül nagy sikert arattak, köszönhetően elsősorban annak, hogy a formáció időről-időre látványos és változatos koreográfiai elemekkel tarkított, lendületes előadásmódjáról és dinamizmusáról híres dobszínházat tárt a közönség elé.

A társulat jelenleg 10 főt számlál, a színpadi megjelenés és hangszerpark a műfaji sajátosságok figyelembe vételével a japán tradíciókat követve került kialakításra.

Az ütőegyüttes koncertjei kortól függetlenül kínálnak remek kikapcsolódási lehetőséget az igényes szórakozásra vágyók körében.

A formáció életében fontos szerepet tölt be a hagyományteremtő szándékkal útjára indított, teljesen önálló szervezésű „SAKURA” koncertsorozat, melynek első előadására 2008. áprilisában került sor, 2012-ben pedig első alkalommal került megrendezésre a „NATSU”, a nyár köszöntő rendezvény. Ezen előadások alkalmával kerül bemutatásra az évente teljesen megújuló színpadi produkció.

Promóciós videó

Közzétette: Ataru Taiko Ütőegyüttes – 2012. február 26., vasárnap

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →