Így készülnek az 1000 szív a Démétér házért fekete-fehér fotói

Fotó: https://rtl.hu/rtlklub/hirek/lovagi-milan-megmutattak-az-emberek-hogy-hatalmas-az-osszetartas

Lovagi Milán szombathelyi fotós jótékonysági akciója, amelyről itt adtunk hírt, hatalmas sikert aratott.

A szombathelyiek Facebook folyamát letarolták a fekete-fehér fotók, amelyeket a művész a saját stúdiójában, vagy előre kiválasztott helyszínen készít. A képért cserébe az adományt egy perselybe lehet bedobni a stúdióban. Mindenki annyit ad, amennyit szeretne. A képeket Lovagi Milán feltölti az 1000 szív a Démétér Házért Facebook oldalra.

Információink szerint az 1000 kép már nem álom, túl van 800 fotón.

Hoztunk pár videót, amely megörökíti a fényképezés vidám és megható pillanatait. (Forrás: https://www.facebook.com/ezersziv/videos/)

Riport a művésszel itt olvasható.

Pörgős napunk volt tegnap 🙂 3-4 óra alatt 96 hatalmas szívű mosolygós emberke csatlakozott hozzánk. Köszönöm !1000 szív a Démétér házért

Közzétette: Milán Lovagi – 2019. január 25., péntek

Virágos nap a télben..

Mai helyszínünk a Parti kertészet volt jó volt a virágok közt lenni kicsit a szürke időben 🙂 Sok-sok dolgozó és családtagok jöttek el egy mosolygós képre. Köszönjük !!

Közzétette: 1000 szív a Démétér házért – 2019. február 1., péntek

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →