Figyelem! A vízvezeték rekonstrukció miatt nyomáscsökkenés várható a vízellátásban a Fürdő és a Kenderesi út környékén

A télies időjárás ellenére folyamatban van a szombathelyi vízvezeték-hálózat egyik csomópontjának az átalakítása. A munkák jelenleg a Fürdő és a Kenderesi utca kereszteződésében zajlanak, a VASIVÍZ ZRt. szakemberei az elöregedett és rossz állapotban lévő acélcsöveket cserélik ki.

A feltárt szakasz bevizsgálása során kiderült, hogy a hálózat egyes elemei a vártnál rosszabb állapotban vannak, ezért a szakemberek úgy döntöttek, hogy a tervezettnél hosszabb szakaszon szükséges a korszerűsítést elvégezni. Sajnos, ezért a tervezett befejezési határidőt nem tudják tartani, így várhatóan csak három hét múlva végeznek a javítással.

A VASIVÍZ ZRt. a környékbeli lakók türelmét és megértését kéri, mivel a vezetéken folyó helyreállítási munkák ideje alatt a reggeli és esti órákban nyomáscsökkenést tapasztalhatnak a vízellátásban.

A helyszíni riport itt hallgatható meg.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →