Báli szezon: Vasi Mérnökbál 4.0

A Vas Megyei Mérnöki Kamara megtartotta sorrendben 4. bálját a Weöres Sándor Színházban. A vendégeket dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere is köszöntötte. A bálon vehették át kiemelt munkásságuk elismeréseként a kitüntetéseket Szimandel Dezső, Gyarmati Mihály, Nagypál Tibor és Pup Jenő. A kitüntetések átadásában közreműködött dr. Puskás Tivadar polgármester, Nádor István elnök, Déri Lajos alelnök és Nagy Gyula, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke.

Az est kiemelkedő eseménye volt a jótékonysági árverés, amelyen többek között gazdára találtak Kálmánchelyi Zoltán Mérnök tárlatának vidám alkotásai is. A bevételt a Mérnök Kamara jótékonysági célra, az Esőemberke Alapítvány Vas Megyei Autistákért Civil Szervezete részére ajánlotta fel.

További fényképek itt láthatók. A szombathelyi székhelyű, Vas megyei mérnököket tömörítő Kamara működéséről szóló tájékoztatás a honlapjukon, itt található. A Magyar Mérnöki Kamara honlapján pedig nyomon követhető a Mérnöki Kamarák országos tevékenysége.

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →