Felhős idő várható, estefelé kisebb havazással

Szombathely, Gyöngyös műcsatorna

Csütörtökön sokfelé párásan, ködösen indul a nap, északkeleten és néhol a Dunántúlon a hó is szállingózhat, majd napközben elszórtan a Dunántúlon és délen számíthatunk gyenge esőre, havas esőre, helyenként hószállingózásra.

Északon, északkeleten ugyanakkor szakadozottabb lehet a felhőzet. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban +1 és -6, délután 1 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Front nem lesz térségünkben.

Vezessünk óvatosan!

Elszórtan északkeleten, valamint a Dunántúlon és délen fordulhat elő csapadék, vegyesen kell számítani kisebb esőre, havas eső, hószállingózásra, estefelé nyugaton, északnyugaton kisebb havazásra is, így vizes, csúszós utakkal többfelé találkozhatnak az útnak indulók. Ahol nem lesz csapadék, ott az olvadó hó miatt lehetnek még sok helyen vizesek, latyakosak az utak. Hajnalban, reggel sokfelé pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Szombathely

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →